Tag: бројки

Последната цифра од датумот на раѓање открива каква судбина ви подготвуваат...

Годината во која сме родени може да одигра голема улога во нашиот живот, но многу е важен последниот број од годината на нашето раѓање.Секој...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот