Tag: вава

Ворен „Вава“ Снајп ја преведуваше химната на знаковен јазик и стана...

По сѐ, изгледа „Суперболот“ не е само спорт, туку цела една претстава за која се говори со денови потоа… За Ворен „Вава“ Снајп, се...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот