Tag: „Ванси ерпортс“

Белградскиот аеродром доби француски газди

Со аеродромот „Никола Тесла“ во Белград ќе управува француската корпорација „Ванси ерпортс“ (Vinci Airports), соопшти српската премиерка Ана Брнабиќ. Оваа компанија дала најдобра понуда...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот