Tag: велешки суд

Вештаците утврдиле дека смртта кај родилката од Гевгелија настапила насилно

Денеска во велешкиот суд денеска има ново рочиште за анестезиологот  и двајцата  гинеколози  од гевгелиската болница кои се обвинети за смртта на родилката во...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот