Tag: Велмеј

Се уредува селото Велмеј

Во село Велмеј во тек се активностите за реализација на проектот за партерно уредување со поставување на урбана опрема на јавниот простор пред изворите...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот