Tag: венска тромбоза

Четири европски држави времено го запреа вакцинирањето со ‘Астра Зенека’

Норвешка, Данска, Холандија и Ирска, времено престанаа да користат вакцина 'Астра Зенека' против коронавирусот, поради сомневање за предизвикување длабока на венозна тромбоза, белодробна емболија...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот