Tag: вескоски

Весковски: Во Карпош секој е важен

Во Карпош СЕКОЈ Е ВАЖЕННие ќе се фокусираме на секој индивидуален граѓанин и целни групи на граѓани во нашата општина.Младите се нашата иднина –...

Шилегов и Вескоски од Карпош: Бесплатен јавен градски превоз за сите...

– Бесплатен јавен градски превоз за сите пензионери во Скопје секој ден во неделата, а не само во вторник и петок, вечерва вети кандидатот...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот