Browsing: власт

Рускиот претседател Владимир Путин одлучил да се кандидира на претседателските избори во земјата закажани за март 2024 година, а со…

Единството и застапувањето на нашата држава се прави во законодавниот дом, а не со еднострани декларации, истакна вчера премиерот Димитар…

Дебатата во јавноста за најавениот попис продолжи и вчера, институциите со појаснувања на процедурите и придобивките за попишувањето на дијаспората,…