Tag: „водена обвивка“

Бебе во „водена обвивка“ се роди на ГАК

Бебе во „водена обвивка“ се роди на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство во Скопје.Станува збор за медицинско чудо и редок феномен–раѓање во амнионска...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот