Tag: „Голема ѕвезда на македонскиот филм“

Љупчо Константинов добитник на „Голема ѕвезда на македонскиот филм“

Композиторот Љупчо Константинов е годинашен добитник на наградата „Голема ѕвезда на македонскиот филм“ што ја доделува Друштвото на филмски работници на Македонија (ДФРМ).Наградата на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот