Browsing: Европол

Вкупно 26 европски земји заеднички учествуваа во обемни координирани оперативни активности против трговија со огнени оружја, дрога, криумчарење на мигранти…

Во меѓународна акција која ја предводеа припадници на Министерството за внатрешни работи на Србија, во соработка со Јавното обвинителство за…

Полициите на бројни европски земји и Обединетите Арапски Емирати од 8 до 19 ноември спроведоа голема меѓународна акција во која…