Tag: „Живот во движење“

„Живот во движење“ за јубилејот на Балетот

„Живот во движење“ е насловена изложбата што Балетот ја подготви за да го прикаже својот седумдецениски развој.Ќе биде отворена вечер во 19 часот во...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот