Browsing: ковид

На прв поглед, светската економија изгледа смирувачки отпорна.Америка доживеа процут иако трговската војна со Кина ескалираше.Германија ја издржа загубата на…

По зимскиот распуст поради новогодишните и божиќните празници, учениците во Грција денеска се враќаат во училишните клупи, но со препораки…

Вкупно 47 пациенти со грип биле прегледани на Универзитетската клиника за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје од почетокот…