Tag: „Машинопромет“

Повлечено обвинението за предметот „Претседавач“

Јавното обвинителство го повлече обвинението за сите обвинети во предметот „Претседавач“, којшто првенствено се врзуваше со името на поранешниот претседател на Советот на Општина...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот