Browsing: месинџер

Неколкучасовното неработење на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм и сервисите за пораки Месинџер и Вотсап предизвика огромна штета, а „Блумберг“…

Бобмашот-самоубиец, неговите соработници и странскиот налогодавец ја користеле месинџер апликацијата „Телеграм“ за подготовка на терористичкиот напад во Санкт Петербург, соопшти…