Browsing: Мета

Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, во однос на изборниот процес во Северна Македонија,…

„Мета“ пред два дена објави дека од ноември ќе понуди платени претплати за Европејците за да можат да користат Фејсбук…

Група од 33 американски сојузни држави, меѓу кои Калифорнија и Њујорк, вчера поднесоа тужба против Мета за наводно оштетување на…

Европската комисија именуваше шест технолошки гиганти за „контролори за пристап“ до дигиталните пазари и им даде шест месеци да се…