Browsing: мешовита

– Бугарската министерка за надворешни работи Екатерина Захариева се надева дека Мешовитата македонско-бугарска експертска комисија за историски и образовни прашања…

– Утврдување на препораки до владите и соодветните министерства на двете држави за подобрување на учебниците по историја за шесто…