Browsing: минатата

За 10,7 отсто е намален бројот на починати од Ковид–19, а за 4,2 отсто е намален бројот на новозаразени, покажуваат податоците од неделниот извештај на Институтот за јавно здравје за периодот од 30 ноември до 6…