Browsing: мичел

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од заменик-претседателката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска, денеска, се…

Активностите врзани со имплементацијата на Преспанскиот договор, како и претстојните активности околу ратификацијата на Пристапниот протокол за членство на Република…

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Помошникот државен секретар за европски прашања на Стејт…