Tag: „Млади библиотекари”

Започнаа подготовките за натпреварот „Млади библиотекари” во Делчево

Библиотекарското здружение на Македонија, традиционално и годинава го организира Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“, дваесети пат по ред.За таа цел, како што информираше директорката Билјана...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот