Browsing: Могерини

Поранешната висока претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската Унија Федерика Могерини кажа дека во интерес на Европската Унија…

Премиерот Зоран Заев веднаш по пристигнувањето во Њујорк, каде што ќе усчествува на 74-тото Генерално собрание на Обединетите нации, присуствуваше…