Browsing: момент

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ денеска оствари билатерална средба со шведската министерка за ЕУ и…

Северна Македонија повторно се наоѓа пред клучен момент од својата историја. Седумнаесет години по добивањето кандидатски статус, штотуку се отвора…