Browsing: намалување

Соопштение за јавност Мерките за замрзнување на цените, воведени од СДСМ, дадоа резултат. Намалени се цените на стотици основни прехранбени…

„По конструктивна дебата со најголемите супермаркети во земјава заеднички се согласивме дека има простор за намалување на цените на основните…

Амнестијата и намалувањето на затворските казни за 30 отсто е само еден од начините за намалување на прекубројноста во затворите,…

Како дел од министерскиот панел на тема: „Развивање заеднички пристап за управување со квалитетот на воздухот и ублажување на климатските…