Tag: „#НосамМаска“

Стартува кампањата „#НосамМаска“

Владата на на Северна Македонија и Министерството за здравство започнуваат кампања за носење маски со цел поддршка на Законот и подигнување на свеста на...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот