Tag: „Охридски комуналец“

„Охридски комуналец“ по препорака на Антикорупциска ги поништи трите договори со...

Управниот и надзорниот одбор на ЈП „Охридски комуналец“ на вчера одржаниот состанок донесоа одлука да го прифатат мислењето на Државната комисија за спречување корупција...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот