Tag: „Под стакло“

Изложба „Под стакло“ цртежи во изолација на охридскиот уметник Сашо Блажес

„Под стакло“ цртежи во изолација е насловена најновата изложба на охридскиот уметник Сашо Блажес.Изложбата „Под стакло“ содржи 25 цртежи на хартија во комбинирана техника што...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот