Browsing: Срби

Претседателот Стево Пендаровски по повод празникот Свети Сава упати честитка до припадниците на српската заедница во Република Северна Македонија. Дозволете…

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно соЗаконот за празниците на РМ („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), 27 јануари…