Tag: „Тафталиџе шафл“

Претставен новиот албум на Влатко Стефановски–„Тафталиџе шафл“

Новиот албум на Влатко Стефановски–„Тафталиџе шафл“ беше претставен како дел од вчерашниот онлајн новогодишен настан на „Арс Ламина“ и „Литература.мк“.„Сакам да сум полежерен одошто...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот