Tag: хотам

ХОТАМ: Овој период нема интерес за хотелско сместување

Воопшто нема интерес за хотелско сместување овој период. Хотелиерите исплаќаат плати, а вработените не одат на работа. Нема ниту некој предвидувања за претстојната туристичка...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот