Tag: Храмовна гора

Големи судири во Ерусалим, на Храмовна гора

Полицијата денеска одлучи да им забрани на Евреите да влезат во подрачјето Храмновна гора во Ерусалим, а беше подготвена и да разгледа дали да...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот