Tag: Хулио Борхес

Венецуелските пратеници го напуштаат Парламентот по нападот

Некои пратеници почнаа да го напуштаат националниот Парламент на Венецуела откако повеќе од 350 пратеници и новинари неколку часа минаа заробени во зградата на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот