Tag: хуманитарна акција

Пакистан ги затвора канцелариите на странските хуманитарни организации

Пакистанските власти ја отфрлија конечната жалба на 18 меѓународни хуманитарни организации и ја потврдија одлуката за затворање на нивните канцеларии во земјата. Повеќето организации се...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот