Tag: царинска управа на рм

Царината за 10 месеци оствари повисоки приходи за 7,8 отсто

Царинската управа на Република Македонија во изминатите 10 месеци од годинава ги натфрли приходите за 7,8 проценти. Остварените приходи изнесуваат 64,5 милијарди денари што...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот