Tag: цветање

Лушпи од кромид природна храна за растенија

Лушпите од кромид не се одлични само за бојадисување јајца.Дали знаевте дека можете да ги користите за да направите одлична храна за цвеќиња?...Лушпите од...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот