Tag: цементарница

УСЈЕ донира 50.000 евра за набавка на медицинска опрема

Цементарница УСЈЕ АД соопшти дека донира 50.000 евра за набавка на медицинска опрема за Министерството за здравство.– Со средствата ќе биде набавена медицинска опрема...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот