Tag: ценрална забава

Прославата за Денот на независноста ќе се одржи пред Владата

Македонија слободна, слободно живее- ова е слоганот под кој ќе се одбележи оваа година Денот на независноста на Република Македонија, 8 септември.Активностите започнуваат на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот