Tag: Центарот за јавно здравје

МЗ: Центарот за јавно здравје Велес продолжува со нормална работа

„Центарот за јавно здравје во Велес продолжува со нормална работа“, соопштија од Министерството за здравство.Откако во дел од медиумите излегоа информации за наводно затворање...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот