Tag: централна прослава

(ВО ЖИВО) Централна прослава на „8 Септември – Денот на независноста“

Започнува Централната прослава на „8 Септември – Денот на независноста“ на платото на паркот „Ибни Пајко“ на која ќе се обрати претседателот на Владата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот