Tag: церебрална парализа

Се одбележа Светскиот ден на лицата со церебрална парализа, раната детекција...

Терапија, примање на соодветни лекарства, бањски третмани од областа на здравствените услуги, потоа пристапноста, движењето, ортопедските помагала, натамошното едуцирање и школување се сегменти за...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот