Tag: цивилна заштита

Исплата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Министерството за труд и социјална политика (МТСП) информира дека од утре (5 јануари) почнува исплатата на паричните права од социјална заштита, заштита на децата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот