Tag: црн дрим

Нивото на Црн Дрим намалено за 61 сантиметар

Водостојот на Црн Дрим денеска е намален за 61 сантиметар во однос на вчера, покажуваат денешните мерења направени од Управата за хидрометеролошки работи.Според овие...

Вардар се излеа

Врнежите од дожд во последните 24 часа ги зголемија нивото на сите водотеци во Македонија, а особено на реките во западниот дел на земјата.Според...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот