Tag: чаба

Димитров – Чаба: Канада ја очекува Македонија како 30-членка на...

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска се сретна со амбасадорката на Канада за Република Македонија со седиште во Белград, Кетлин...

Заев-Чаба: Поддршка од Канада за интеграцијата на Македонија во НАТО

НАТО интеграциите на Македонија ќе бидат значаен придонес кон стабилноста и безбедноста во државата, но и на целиот регион, истакнале на денешната средба премиерот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот