Tag: Чагнаш Санатлар Меркези

Гокчек: Убиството на амбасадорот е за нарушување на односите меѓу Турција...

Градоначалникот на Анкара, Мелих Гокчек изјави дека смртоносниот напад кој денес беше изведен врз амбасадорот на Русија во Турција претставува обид за нарушување на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот