Tag: чесни избори

Над 10.000 луѓе во Москва бараат одржување чесни избори

Повеќе од 10.000 лица, меѓу кои и истакнати опозициски политичари, учествуваа на денешниот протест во центарот на Москва, со цел да побараат слободни и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот