Tag: чешк

Чешка испраќа милион маски за С.Македонија

– Воен авион со донација од Чешката Република денеска треба да слета на Скопскиот аеродром.Секретаријатот за европски прашања информира дека воениот авион со помош...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот