Tag: чифте амам

Отворена изложбата „Flux Identity“ во Чифте Амам

Меѓународна изложба „Flux Identity“ е отворена во просториите на Чифте Амам и ќе биде поставена до 26 февруари. За идентитетот низ призмата на уметнички...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот