Tag: човечки остатоци

Езерото кај Лас Вегас се повлекува поради сушата, во неколку наврати...

Со повлекувањето на водата поради долготрајната суша, езерото Мид кај Лас Вегас ги открива своите мрачни тајни. Полицијата на исушеното дно пронаоѓа се повеќе...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот