Tag: чоколади

Русите самоуверени: „До крајот на годината ќе ги надминеме Швајцарците“

Здружението за производство на слатки (Асконд) очекува дека Русија ќе ја престигне Швајцарија во извоз на чоколади во 2021 година, соопштија од оваа руска...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот