Tag: шалтери

МТСП планира да отвори повеќе шелтери за жртви на семејно насилство

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска вчера попладне го посети Засолништето за лица жртви на семејно насилство во Кочани, каде што беше...

Жителите од Центар побрзо ќе ги добиваат документите од матичната евиденција

Жителите од општина Центар ќе ги добиваат документите од матичната евиденција од Управата за водење на матични книги со што ќе ги избегнат гужвите...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот