Tag: шајки

Во пронајдениот експлозивен механизам во Атина имало и шајки

„Во рачно изработениот експлозивен механизам што вчера беше пронајден во универзитетскиот кампус во Атина, поставен зад полициска станица имало и шајки, што укажува на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот